TYL & Kamarikuoro Näsi esittävät: Siivilleen kohoten

26.2.2024

Kamarikuoro Näsi ja Tampereen Yliopiston Laulajat konsertoivat yhdessä Tampereen yliopiston juhlasalissa lauantaina 9.3.2024 klo 14.00. Kuoroja johtavat Julia Lainema ja Emmi Saulamaa.

Lentämiseen liittyy vahvoja mielikuvia vapaudesta, vauhdista, irtiotosta ja uuden alusta. Irtoamme maasta ja ponnistamme ylös ilmaan, vapaana suuntaamaan minne vain, toiveena tehdä se omin siivin, ilman ulkopuolisia rajoitteita. Vapauden käsite nivoutuu olennaisesti myös rauhaan: aiheeseen, joka on tänäkin keväänä niin tärkeä ja ajankohtainen.

Konsertissa kuullaan tähän teemaan liittyviä kappaleita mm. Jaakko Mäntyjärveltä, Teemu Tommolalta, Charles Villiers Standfordilta, Mia Makaroffilta ja Greta Dahlströmiltä. TYL:n johtajan Emmi Saulamaan säveltämä Refuge saa ensiesityksensä sekakuoroversiona – diskanttikuoroversio kantaesitettiin syksyllä 2023 myös TYL:n toimesta. 

Tervetuloa!

Siivilleen kohoten - Kamarikuoro Näsin ja Tampereen Yliopiston Laulajien yhteiskonsertti 9.3.2024 klo 14.00

Konserttiin voi ostaa lippuja etukäteen kuorolaisilta sekä konserttipäivänä ovelta. Ovimyynti aloitetaan noin tunti ennen konsertin alkua. 

Normaalihintainen lippu: 20 euroa 
Alennushintainen lippu: 15 euroa. 

Tampereen yliopiston juhlasalin osoite on Kalevantie 4, Tampere. Tilaan on esteetön pääsy salin alaovesta ensimmäisestä kerroksesta.