Tulevat konsertit - Upcoming concerts

TBA

Ajankohtaista

Seuraavat koelaulut:

Milloin?
17. tammikuuta klo 17 alkaen.

Missä?
Tampereen yliopiston kampuskappelissa (Yliopiston Pinni B -rakennuksen viidennessä kerroksessa.)

Next auditions:

When?
January 17th at 5 p.m.

Where?
At the Tampere university campus chapel (Chapel is located in the fifth floor of the Pinni B building of the university)

Kuoro virallisesti

TYL on vuonna 1964 perustettu opiskelijasekakuoro. Tätä pääasiassa Tampereen yliopiston opiskelijoista koostuvaa joukkoa yhdistää rakkaus musiikkiin ja erityisesti laulamiseen. Tarjoamme mahdollisuuden tavoitteelliseen musiikin harrastamiseen hyvässä seurassa. Järjestämme joka vuosi vähintään kaksi konserttia. Lisäksi esiinnymme erilaisilla kokoonpanoilla vuosittain lukuisissa tilaisuuksissa. Kuoro harjoittelee tiistaisin n. klo 18-21 yliopistolla.

Hallitus vuonna 2017

Puheenjohtaja
Juhana Ojala

tyl-pj(at)uta.fi

Varapuheenjohtaja/Sihteeri Jami Särkinen

Rahastonhoitaja Milla Mäki

Muut jäsenet: Oona Kantola, Pyry Keränen, Emilia Löfman ja Sanna Pöri

Kuoronjohtaja

Päivi Liimola aloitti TYL:n taiteellisena johtajana syksyllä 2010.

 

Päivi Liimola valmistui Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta vuonna 1998. Kuoronjohtoa hän on opiskellut mm. Timo Nuoranteen ja Matti Hyökin oppilaana, professori Gert Frischmuthin kuoronjohtoluokalla Weimarin Frans Liszt -musiikkikorkeakoulussa Saksassa sekä Eric Ericssonin ja Tõnu Kaljusten mestarikursseilla. Hän on johtanut mm. Harjun Nuorten Kuoroa (1996–2001) ja Wiipurilaisen Osakunnan Laulajia (2001–2005) sekä toiminut varajohtajana ja harjoittajana Tampereen oopperan kuorossa, Harjun kamarikuorossa ja Tampereen filharmonisessa kuorossa. Päivi Liimola toimii musiikin lehtorina Kalevan lukiossa. 

Kuva: Laura Hakalisto

Asiakirjoja

 
© 2018 - Palvelun tekninen toteutus Optinet Oy