Sydämeni laulu

22.10.2023

Tampereen Yliopiston Laulajat (TYL) konsertoi tänä syksynä tiistaina 7.11. klo 19.00 Tampereen yliopiston juhlasalissa. Kuoroa johtaa kuoron taiteellinen johtaja, musiikin maisteri Emmi Saulamaa. 

Tampereen Yliopiston Laulajien syyskonsertissa kuullaan sekä toiveikkaita että haikeita säveliä kansallisromanttisesta nykymusiikkiin muun muassa Jean Sibeliukselta, Toivo Kuulalta, Lars-Erik Larssonilta ja Nils-Eric Fougstedtilta

Konsertissa esiintyvät TYL sekä kokonaisuudessaan että pienemmissä kokoonpanoissa; kuoron riveistä muodostetut pienyhtyeet esittävät sydäntään lähellä olevia teoksia. Konsertissa kantaesitetään myöskin kuoron diskanttiäänten voimin taiteellisen johtajan Emmi Saulamaan sävellys Refuge, jonka tekstin on kirjoittanut Sara Teasdale.

“Suuret linjat sävellykseeni Refuge Sara Teasdalen tekstiin syntyi melko pitkälle viime toukokuussa erään konsertin jälkeen, kun kehossani vielä virtasi konsertin jälkeinen energia. Luulen että sama energia osittain kanavoitui kuuluviin sävellykseen. Teksti on hyvin voimakas ja säe ”if I can sing, I still am free” kiteyttää pääviestin. On hienoa päästä itse kantaesittämään tämä teos juuri TYLlin diskanttiäänten kanssa!“, Saulamaa kertoo sävellyksestään

Tervetuloa!

Sydämeni laulu – Tampereen Yliopiston Laulajien konsertti 7.11.2023

Konserttiin voi ostaa lippuja etukäteen kuorolaisilta. Normaalihintainen lippu maksaa 15 euroa ja alennushintainen lippu 12 euroa. Konserttiin voi ostaa myös kannatuslippuja 30 eurolla tai 50 eurolla, joilla tuetaan kuoron viikottaista harjoitustoimintaa. Lippuja myydään myös ovella ennen konsertin alkua.

Tampereen yliopiston juhlasalin osoite on Kalevantie 4, Tampere. Tilaan on esteetön pääsy salin alaovesta ensimmäisestä kerroksesta.

TYL konsertoi myös joulukuussa 2023! Tervetuloa rauhoittumaan joulun tunnelmaan:

Jouluyönä

8.12. Tampereen vanha kirkko & 12.12. Lempäälän kirkko


Lisätietoja tulossa pian!