Wolcum Yole! -joulukonsertti

20.11.2022

Tampereen Yliopiston Laulajat konsertoi 9.12.2022. Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) vuosi 2022 huipentuu Wolcum Yole! -konserttiin Tampereen vanhassa kirkossa joulukuun 9. päivä kello 19.30. Kuoroa johtaa Emmi Saulamaa

Konsertin pääteoksena kuullaan Benjamin Brittenin A Ceremony of Carols sekakuorolle ja harpulle. Kuoroa säestää harpisti ja Tampere Filharmonian harpun äänenjohtaja Kirsti Vartiainen. Konserttikokonaisuuden täydentävät muun muassa perinteinen joulunajan musiikki sekä taitavista kuorolaisista koostuvat pienyhtyeet kuorolaisten itse suunnittelemine ja toteuttamine esityksineen. 

Tampereen Yliopiston Laulajien taiteellinen johtaja Emmi Saulamaa on innoissaan konsertin monipuolisesta ohjelmistosta: "TYL on valmistellut Brittenin esittämistä jo aiemmin ja nyt iloitsemme saadessamme toteuttaa projektin. Lisäksi olemme halunneet ottaa suomenkielistä tuttua ohjelmistoa ja tuoda tällä tavalla turvallista ja rauhallista joulutunnelmaa kaikille kuulijoillemme." 

Käsiohjelmat: 15/10 e kuorolaisilta ja ovelta, alennettuun hintaan ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet sekä lapset. Tampereen vanha kirkko, Puutarhakatu 4. Kirkkoon on esteetön sisäänkäynti puiston puoleisesta ovesta.

Wolcum Yole! 

9.12.2022 klo 19.30, Tampereen vanha kirkko, Puutarhakatu 4, Tampere. Esteetön sisäänkäynti puiston puoleisesta ovesta.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen käsiohjelmamaksu 15 e, alennusryhmät 10 e